Loading

Fjällfrukosten.

Dagen börjar alltid med en stor och härlig fjällfrukost med den obligatoriska havregrynsgröten. Det ger dig en perfekt start inför dagens olika aktiviteter. Önskar du att ha med ett matsäckpaket under dagen så gör du i ordning den från vår stora bröd- och påläggsbuffé. Glöm inte att ta med din termos så fyller vi den med nybryggt kaffe. Eller kanske ännu hellre, varm choklad?

Middagen.

Efter en lång dag full med aktiviteter, eller om du kanske bara tagit det lugnt hela dagen, så är det alltid gott med en ordentlig middag. Hos oss äter du en pensionsmiddag med vällagad husmanskost där allt är lagat från grunden. För att du ska kunna äta dig riktigt mätt serveras alltid varmrätten från buffé. Till middagen ingår en stor sallad- och ostbuffé. Självklart ingår kaffe och te på maten. Vintertid äter du trerätters pension och på sommaren tvårätters pension. Kombinationen av mat och dryck är viktig för oss. Vi har en intressant och välplanerad vin- och öllista sammansatt av husets egen sommelier. Självklart finns alkoholfria alternativ.

Baren & Brasan.

I vår bar i matsalen har vi en härlig öppen spis där du sitter och myser, läser en bok eller kanske utmanar någon i sällskapsspel? Här serverar vi bland annat rykande varm glühwein, törstsläckande Aperol spritz eller om du önskar det klassiska; varm choklad med vispgrädde. Härifrån går du även ut på vår stora altan med utsikt över hela fjällkedjan. Att njuta av vårsolen där är nästan oslagbart.