Loading

Fjällfrukosten

Här börjar alltid dagen med en härlig och omtyckt fjällfrukost med den obligatoriska havregrynsgröten. Många sorters bröd, pålägg, flingor, juicer och mycket annat finns på vår frukostbuffé. Det ger dig en perfekt start inför dagens olika aktiviteter. Mot tillägg kan ni även plocka med er matsäckspaket om ni önskar smörgåsar under dagens äventyr. Glöm inte ta med er en termos.

Middagen

Husets hjärta är i maten. Vi serveras pensionsmiddag med vällagad husmanskost där allt är lagat från grunden och mycket kärlek. För att du ska kunna äta dig riktigt mätt är alltid varmrätten från vår serveringsbuffé, alltså att ni tar maten själv. Till middagen ingår vår omtyckta sallad- och ostbuffé. Självklart ingår kaffe och te på maten. Beroende på när ni besöker oss har vi två eller trerätters middagspension. Kombinationen av mat och dryck är viktig för oss. Vi har en intressant och välplanerad vin- och öllista sammansatt av husets sommelier. Självklart finns alkoholfria alternativ.

Baren & Brasan

Baren i matsalen har vi en härlig öppen spis där du sitter och myser, läser en bok eller kanske utmanar någon i sällskapsspel? Här serverar vi bland annat rykande varm glühwein, törstsläckande Aperol spritz eller om du önskar det klassiska; varm choklad med vispgrädde. Härifrån går du även ut på vår stora altan med utsikt över hela fjällkedjan. Att njuta av vårsolen där är nästan oslagbart.